Wie is Anti-lag Performance en wat doen we allemaal..

Anti-lag Performance is gestart in 2019. Anti-lag Performance bestaat uit een jong en enthousiast team met gecombineerd al tientallen jaren ervaring op het gebied van tuning en reparatie. We zijn al actief sinds 2005 in de tuning scene. De passie en liefde voor auto’s is zodanig gegroeid dat we hier ook graag andere mensen mee helpen, dit brengen we ook graag over naar onze klanten en je zult ook merken dat je bij ons geen nummer bent, maar een echte klant.

Wij zijn open en eerlijk naar onze klanten toe en ook voor persoonlijk advies kan je nagenoeg 24/7 bij ons terecht!

Assortiment

We zijn per 2021 begonnen met de webshop en ons assortiment wordt dagelijks uitgebreid! We leveren allerlei topmerken die bekend zijn in de tuningswereld, maar ook zeker oem-waardige vervangingsdelen. Zo is er voor elk budget wel wat te vinden!

We hebben wekelijks zendingen vanuit de gehele wereld, zo hoef je nooit lang te wachten op je onderdelen (uitzonderingen en speciaal bestelde artikelen daargelaten)

Kan je iets niet vinden op de webshop? Neem dan contact met ons op, we kunnen het ongetwijfeld leveren! Geen zin om via de webshop te bestellen? Geen probleem! Bestellingen kunnen ook worden gedaan door ons te bellen, te benaderen via social media of mail.

Montage/Reparatie

We beschikken over een eigen werkplaats, voor montage van de meeste onderdelen. Denk hierbij aan uitlaten, remmen, grote beurt, kleine beurt, montage van nokkenassen, revisie van motoren etc.

Projecten

Ook je project kan je bij ons uitbesteden, dit doen we met veel liefde en passie. Alles doen we uiteraard in goed overleg. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden!